Testimoniale

De peste 10 ani, Supercard Solutions & Services este partenerul nostru de incredere in proiectele derulate de compania MOL, atat pentru productia si personalizarea cardurilor cat si pentru serviciile de managament baze de date si campanii de marketing. Multumim echipei Supercard atat pentru produsele si serviciile de calitate cat si pentru promptitudinea si disponibilitatea aratate in decursul colaborarii noastre.

Maria PETRIC, Loyalty Operations Manager MOL Romania

Profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea si deschiderea catre inovatie au fost si sunt atuuri care au transformat Supercard Solutions & Services intr-unul dintre partenerii nostri pe termen lung. Multumim echipei Supercard pentru colaborarea buna de pana acum si asteptam cu nerabdare viitoarele proiecte derulate impreuna!

Marilena Cîrsteanu, Serviciu CRM & Marketing Direct, Cora Romania

Echipa Supercard s-a ridicat intotdeauna la nivelul exigentelor noastre, desi proiectele pe care le desfasuram impreuna impun standarde inalte de profesionalism si seriozitate, precum si un nivel foarte mare de implicare. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la produsele si serviciile partenerului nostru, Supercard Solutions & Services.

Sabina Athanasiu, PR & Communication Coordinator, Sephora Romania

City Dent va multumeste pentru colaborarea excelenta! Aprecieri oamenilor competenti cu care am lucrat si multumiri pentru promtitudine!

Echipa City Dent

Eu, Metropotam, animalul urban care exploreaza orasul si povesteste totul pe metropotam.ro, aveam nevoie de un obiect personalizat, de un lucru care sa ma reprezinte in toata simpatia mea. Astfel, am apelat la puterile lui Supercard ca sa-mi faca un…ei bine, chiar un super card.
Dupa chipul si personalitatea mea, Supercard a reusit sa scoata din cuptor un card de reduceri lucios si frumos, embosat, care abia astepta sa iasa in lume. In fiecare luna, noi Carduri Metropotam vin de la prietenii de la Supercard si in fiecare luna abia astept sa deschid plicul si sa ma bucur de cardurile cu super-puteri. Asadar, multumim Supercard!

Metropotam.ro

Echipa Supercard ne-a fost alaturi din primul moment cand am implementat programul de fidelizare pentru clientii nostri din Romania. Ne-a oferit solutiile tehnice de care aveam nevoie si s-a adaptat tuturor schimbarilor survenite, astfel ca am reusit sa le multumim cu promptitudine clientilor nostri pentru fidelitatea lor. Avem incredere ca aceasta colaborare si profesionalismul echipei Supercard ne vor fi de folos pentru a ne continua cu succes proiectele.

Echipa Comunicare Decathlon

Profesionalismul si seriozitatea echipei precum si promptitudinea si calitatea serviciilor furnizate stau la baza unei colaborari de lunga durata cu Supercard, de care suntem pe deplin multumiti

Director de Marketing Konica Minolta Business Solutions Romania

Calitatea produselor si a serviciilor furnizate, promptitudinea si seriozitatea de care a dat dovada Supercard satisfac pe deplin exigentele Libra Bank

Director Divizia Carduri, Libra Bank

Suntem foarte multumiti de modul in care Supercard a raspuns solicitarilor noastre si de calitatea serviciilor si produselor furnizate.

Director Executiv Adjunct, OTP Bank