28 sept. 2020

Supercard Solutions & Services devine parte din grupul SIBS

Wirecard Romania, Romcard și Supercard Solutions & Services au fost achiziționate de către SIBS Group, într-o tranzacție încheiată luni, 28 septembrie 2020.

SIBS este un furnizor de servicii de plată complete, cu o poziție de lider în Portugalia și o amprentă semnificativă în țări dezvoltate din Europa și Africa. Grupul oferă un spectru larg de soluţii digitale și de e-commerce, soluţii pentru reţele ATM și POS, precum şi servicii de producţie şi personalizare carduri.

Prin această achiziție, SIBS ajunge  pe piața din România şi îşi extinde astfel prezenţa în Europa de Est, unde are deja o activitate semnificativă în Polonia, prin Paytel.

„Suntem încântați să devenim parte a SIBS, o companie cu un profil de business similar cu al nostru și cu o prezență puternică în mediul soluțiilor de plată de pe două continente. Sunt sigur că, împreună, companiile noastre vor continua să aducă soluții de plată inovatoare pe piețele din România și din Europa și să fie un partener de încredere atât pentru companiile care ne-au acordat încrederea lor până acum, precum și pentru companii noi. Povestea noastră de succes continuă și suntem încântați să atingem noi frontiere, atât din punct de vedere geografic, cât şi inovativ. „, a declarat Utku Ogrendil, CEO Wirecard Romania.

„Aceste companii împart acelaşi ADN. SIBS este o companie lider pe piaţa soluţiilor de plăți, ce îmbunătățește modalităţile de plată pentru peste 300 de milioane de utilizatori, pe mai mult de 10 piețe. În calitate de acționari ai companiilor vom continua – și vom intensifica – concentrarea pe furnizarea celor mai convenabile, sigure și inovatoare soluţii de plată pentru piaţa din România și vom căuta să creştem în continuare cooperarea cu personalul și partenerii existenți, pentru a consolida piața românească de plăți și, pe această bază, să impulsionăm tendința actuală către plata fără numerar. ” a declarat CEO SIBS Group Ms. Madalena Tomé.

[top]