27 ian. 2014

Supercard Solutions & Services – un nou membru al Provus Group

La finalul anului 2013,  pachetul majoritar de actiuni al companiei Supercard Solutions & Services a fost preluat de catre Provus Service Provider, lider al pietei de procesare de carduri bancare din Romania, Supercard devenind astfel parte din grupul de companii Provus Group ce mai include, pe langa Supercard si Provus Service Provider, compania RomCard.
 
In urma acestei preluari, clientii Supercard vor beneficia de o oferta completa si complexa pentru realizarea si implementarea programelor de fidelitate, oferta ce va include, in plus fata de solutiile de fidelitate oferite de compania noastra, si servicii de procesare tranzactii nebancare si bancare si o platforma de comert electronic.
 
„Conform strategiei noastre de a oferi servicii integrate clienților noștri, Provus Group a decis preluarea Supercard Solutions & Services. Această achiziție va permite Provus Group să își extindă operațiunile atât în România cât și, în viitorul apropiat, la nivel regional”, a spus Utku Ogrendil, CEO al Provus Group.
 
Provus Service Provider a fost înființată în anul 2001 și activează pe piața financiară din România în domeniul procesării tranzacțiilor cu carduri, al personalizării cardurilor, al serviciilor legate de sectorul de retail, oferind clienților săi posibilitatea externalizării complete a serviciilor legate de carduri. Serviciile Provus Group includ toate activitățile privind personalizarea și procesarea cardurilor, managementul rețelelor ATM și POS, alături de programe și aplicații de loialitate, managementul disputelor, soluții de monitorizare a fraudelor și asistență de urgență pentru deținătorii de carduri (oriunde în lume), call-center și suport în implementarea standardelor EMV în conformitate cu tendințele actuale.
 
Pe scurt, Provus Service Provider este: Visa/MasterCard gateway; cel mai mare centru de procesare din România și unul dintre cele mai mari centre de procesare din Europa de Est; unul dintre cele mai mari centre de personalizare a cardurilor bancare din România.
 
Provus Service Provider administrează 1.500 terminale ATM și 9.400 terminale POS (dintre care 500 sunt POS-uri virtuale) și procesează 1,5 milioane de carduri și 5 milioane de tranzacții pe lună.
 
Înfiinţată în 1994, RomCard este primul centru de procesare a cardurilor din România și parte a Provus Group. Compania își axează activitatea pe procesarea tranzacţiilor și a furnizării de servicii de comerţ electronic, fiind în prezent singura platformă 3D Secure certificată de către Visa şi MasterCard din România.
 
Acționarul principal al Provus Group este fondul de private equity Innova Capital, una dintre cele mai dinamice companii de private equity din Europa Centrală.

[top]