01 apr. 2013

Supercard, partener la No Cash si Cards Forum

Luni, 25 martie, Supercard a participat, in calitate de Partener, la gala No Cash, ajunsa deja la editia a XII-a. Dedicata premierii celor mai merituosi reprezentanti ai industriei platilor fara numerar, gala No Cash reprezinta un reper in piata romaneasca de profil, reusind sa adune la un loc cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din tara noastra.

Cu aceasta ocazie, Supercard a inmanat reprezentantului Unicredit Tiriac Bank, la sectiunea “Cea mai buna promovare”, premiul pentru deschiderea primei sucursale pe Facebook din Romania.

 gala no cash

Pe 26 martie, Supercard a participat in calitate de Partener si la a XIV-a editie a Cards Forum, un eveniment ce reuneste anual reprezentanti ai institutiilor de credit, ai principalelor asociatii globale de plata, ai furnizorilor de solutii si echipamente, consultanti, analisti si jurnalisti din presa de nisa.

In cadrul evenimentului, un reprezentant al Supercard Solutions & Services a relatat asistentei amanunte de real interes din experienta programelor de loializare bazate pe card, derulate in timp de Supercard. Reprezentantul companiei la eveniment a vorbit si despre cele mai noi tehnologii de pe piata cardurilor, precum cardul cu display si gift cardul preplatit.

cards forum

Cardul cu display, un produs al colaborarii intre MasterCard Worldwide si compania NagraID, este menit sa inglobeze functionalitatea unui card cu cea a unui token si astfel sa permita plati online oriunde si oricand. Supercard, implicata in proiectul lansarii cardului cu display pentru Banca Carpatica, promoveaza acest produs revolutionar pe piata bancara romaneasca, impreuna cu partenerul sau, NagraID Security.

Cardul cadou preplatit este un alt pariu al companiei Supercard, un produs destinat fidelizarii clientilor din toate domeniile de servicii si retail  si, in egala masura, o solutie pentru companiile care doresc sa ofere un bonus atractiv angajatilor sau un cadou clientilor.

Cardul cadou prepaid (preplatit) poate fi folosit pentru mai multe sesiuni de cumparaturi si reincarcat atunci cand se consuma, iar datorita sistemului de validare a platilor, cu cod pin si informatii encodate pe chip, ofera si o securitate sporita a tranzactiilor personale.

In 2011, lantul de retail DOMO, in colaborare cu Supercard, a lansat un program de gift carduri preplatite, care se bucura si acum, dupa doi ani, de un real succes.

 

[top]